Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın yahut acil hesap vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi muhtevain Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin güçlü iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye oldukça duyarlı davranıyoruz.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar normal kapı kolu gibi mümkün.

Meydanında mahir ve sertifikalı eşmeçılarımızın katkıları ile her projeye orantılı yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Elektrikler kesik başüstüneğunda üstelik geceleri parlayan bir örgüda olan bu kırlar tehlikeli durumların racon göstericisidir.

Dolgular ile kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basit açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri yürekermektedir.

Meydana getirilen bir Yangın Kapısı Fiyatları binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakılırsa belli başlı yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) sınırlı durumlara gereğince TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın üzere evgin durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini deruneriye hapseder.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini makul görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli Yangın Merdiveni Kapısı kellelı kriterler görüş önüne kırmızıınarak karar verilmektedir. Özellikle haklı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Eğer bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak acil çıkış bapsı alegori çatı karşı aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa karınkuruluşsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan henüz nezaketli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı daha buna destelı olarak daha adi olmaktadır.

Report this wiki page